ανάλαφεη αίσθηση το καλοκαίρι

5 Πράγματα για ένα Ανάλαφρο Καλοκαίρι

Λίγο τα τεμπέλικα αυγουστιάτικα μεσημέρια, λίγο το ξέγνοιαστο πλατσούρισμα στο κύμα, λίγο οι χαλαρές βόλτες με το δροσερό αεράκι… δεν θέλει και πολύ για να καταλάβουμε το αυτονόητο: το καλοκαίρι φτιάχτηκε για να είναι ανάλαφρο. Μόνο έτσι μπορεί να κυλήσει ωραία για όλους μας. Όμως «ανάλαφρο» καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο «αέρινες κουρτίνες που ανεμίζουν σε μαγικές κυκλαδίτικες βεράντες». Χρειάζονται 5 βασικά πράγματα που εξασφαλίζουν αυτή την ανάλαφρη αίσθηση και είναι κοινά για άνδρες και γυναίκες.

 

1.Ανάλαφρη διάθεση

Ναι, έχετε ευθύνες και υποχρεώσεις. Ναι, έχετε μια απαιτητική καθημερινότητα με φορτωμένο πρόγραμμα. Όμως όλα αυτά, δεν έχουν να κάνουν με την εποχή αλλά με τις συνθήκες και τη δομή της ζωής σας. Όσο «τρέχατε» τον χειμώνα, για να στριμώξετε τα πάντα μέσα στη μέρα σας, το ίδιο «τρέχετε» και τώρα. Όμως τώρα έχει λιακάδα και παραλίες. Έχει παγωτά και καρπούζια και κεράσια. Έχει «καφέ στην πλατεία» και «παρεούλα στη βεράντα».  Δεν είναι κρίμα να μην παρασυρθείτε σε αυτή την υπέροχη χαλαρότητα, επειδή η λίστα των «πρέπει» δεν λέει να ξεκολλήσει απ’ το μυαλό σας;

 

2.Ανάλαφρη τσάντα tablet

Το έχετε μαζί σας στον καναπέ, στο γραφείο, στο καφέ. Χρειάζεστε πραγματικά το tablet  και στις διακοπές;  Φέτος, ας αποφασίσετε πως θα το αφήσετε πίσω. Γιατί θα χαρείτε ωραίες κουβέντες και γέλια με την παρέα, χωρίς να αγχώνεστε για το αν θα ποστάρετε  τις τέλειες στιγμές σας ή για το ποιο φίλτρο θα βάλετε ή για το πόσα like θα πάρετε στη φωτογραφία. Βέβαια, για να μη σας πέσει βαριά η τεχνολογική στέρηση, μπορείτε να πάρετε μαζί το smartphone σας αλλά μην ξεχνάτε να κάνετε..  ανάλαφρη χρήση.

 

3.Ανάλαφρες ταινίες

Θερινό σινεμαδάκι σαν τον παλιό καλό καιρό. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσετε τα βράδια στην πόλη ή στην εξοχή; Όμως προσοχή στην επιλογή ταινίας. Αν, για παράδειγμα, διαλέξετε ένα βαρύ φιλμ σινεφίλ με δύσκολα νοήματα, ένα καταθλιπτικό δράμα ή ένα θρίλερ που φτάνει τους παλμούς στο ζενίθ, δεν θα περάσετε ακριβώς αυτό που λέμε «χαλαρή βραδιά».

Γι’ αυτό, προτιμήστε καλύτερα κάτι ανάλαφρο: μία χαριτωμένη κομεντί ή μία ξεκαρδιστική κωμωδία είναι οι δοκιμασμένες συνταγές.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

grass and sunshine
Δείκτης UV: Προστατέψτε το Δέρμα σας

 

4.Ανάλαφρο νανούρισμα

 Σαν τη μεσημεριανή σιέστα του καλοκαιριού, δεν έχει. Ειδικά αν βρίσκεστε σε μια βεράντα ή μια αυλή στο νησί ή την εξοχή. Για να χαρείτε ακόμα πιο γλυκό ύπνο και να νανουριστείτε γαλήνια, δέστε μία αιώρα ανάμεσα σε δέντρα, κολώνες ή οποιοδήποτε στήριγμα και παραδοθείτε στον Μορφέα άνευ όρων!

 

5.Ανάλαφρη αίσθηση αντηλιακού

Το καλοκαίρι ζεσταινόμαστε, ιδρώνουμε, σκάμε. Και ένα βαρύ, παχύρρευστο αντηλιακό που δεν απλώνεται καλά και αφήνει λευκή χροιά, ίσως κάνει το δέρμα μας να ασφυκτιά παραπάνω. Εκτός αν επιλέξουμε την πρωτοποριακή σειρά Sun Screen Velvet που έχει λύσει μια και καλή αυτό το πρόβλημα. Η επαναστατική της τεχνολογία Second Skin New Velvet Technology δημιουργεί ένα αόρατο «δεύτερο δέρμα» που προστατεύει την επιδερμίδα αφήνοντάς τη να αναπνέει. Το αποτέλεσμα; Ανάλαφρη αίσθηση, βελούδινη υφή χωρίς λευκή χροιά και ματ όψη που διαρκεί για 6 ώρες. Γι’ αυτό, η σειρά είναι ιδανική και για την ανδρική επιδερμίδα.  Αν έχετε ανοιχτό φωτότυπο η Sun Screen Velvet Face SPF 50+ θα σας προφέρει την πολύ υψηλή ηλιοπροστασία που χρειάζεστε ενώ για τους μεσαίους ή σκούρους φωτότυπους, υπάρχει η Sun Screen Velvet Face SPF 30. Υπάρχουν βέβαια και οι απαιτητικοί που θέλουν ηλιοπροστασία με ελαφριά κάλυψη και θα προτιμήσουν τις Sun Screen Color Velvet Face SPF 50+ και Sun Screen Color Velvet Face SPF 30.  Την ίδια πρωτοποριακή σύνθεση θα βρείτε και στο αντηλιακό γαλάκτωμα της σειράς για το σώμα.

 

Βάλτε και τα 5 στη λίστα και το φετινό ανάλαφρο καλοκαίρι σας θα έχει… ειδική βαρύτητα!