grass and sunshine

Δείκτης UV: Προστατέψτε το Δέρμα σας

Αν γνωρίζετε λίγα για τον δείκτη υπεριώδους ακτινοβολίας, δεν είστε δυστυχώς οι μόνοι! Οι περισσότεροι αγνοούν πόσο σημαντικός είναι και δεν ενημερώνονται σχετικά.

Μπορεί να μην φαίνεται τόσο ενδιαφέρων όσο η πρόβλεψη της αυριανής θερμοκρασίας, αλλά ο καθημερινός δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας αξίζει την προσοχή σας.

Όπως ακριβώς μπορεί να αγνοήσετε την πρόβλεψη για βροχή με δική σας ευθύνη, έτσι αγνοείτε και τον δείκτη UV. Με τη διαφορά όμως πως δεν ρισκάρετε απλά να βραχείτε· η έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία μπορεί να οδηγήσει σε φωτογήρανση, βλάβες του δέρματος μέχρι και στον καρκίνο του δέρματος.

Είναι ώρα, λοιπόν, να λάβετε τον δείκτη UV σοβαρά υπόψιν σας. Ακολουθούν οι απαραίτητες πληροφορίες που θα σας προετοιμάσουν για το κάθε επίπεδο του δείκτη UV.

 

Bήμα πρώτο: Γνωρίστε τον φωτότυπό σας.

Ο φωτότυπός σας επηρεάζει τη στάση σας απέναντι στην ένδειξη της UV ακτινοβολίας κάθε μέρα.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

beautifil woman
Αντηλιακά προσώπου με χρώμα: Όσα θέλετε να γνωρίζετε

Βήμα δεύτερο: Χρησιμοποιήστε τον οδηγό του δείκτη UV

Τώρα που γνωρίζετε τον φωτότυπό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δείκτη UV για να υπολογίσετε την προστασία που χρειάζεστε για κάθε επίπεδο της κλίμακας.

 

Αν πάρετε τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία του δέρματός σας, θα μειώσετε τον κίνδυνο εγκαυμάτων και καρκίνου του δέρματος. Ενημερωθείτε για την αντηλιακή σειρά της Frezyderm εδώ.