woman holding leafs in her hand

Σωστή Προστασία από τον Ήλιο για Νεανικό Δέρμα

Είναι άνοιξη και αυτό σημαίνει ότι ο ήλιος αρχίζει να ξεπροβάλλει μέσα από τα σύννεφα και ο κόσμος αρχίζει να σκέφτεται τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Κι ενώ όλοι απολαμβάνουν να κάθονται στον ήλιο, το σώμα σας αντέχει συγκεκριμένο χρόνο έκθεσης καθώς η υπερέκθεση έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται γερασμένο και κουρασμένο.

Δεν είναι μόνο ο καλοκαιρινός ήλιος που μπορεί να βλάψει το δέρμα σας. Ο ήλιος τον χειμώνα μπορεί να είναι δυνατός, κι ας μην του φαίνεται, γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε ένα σχήμα ηλιοπροστασίας για όλο τον χρόνο που θα σας βοηθήσει να δείχνετε νεότερη για περισσότερο καιρό.

Έχετε μόνο ένα πρόσωπο…
Το πρόσωπό σας είναι πιθανότατα το μέρος του σώματός σας που εκτίθεται περισσότερο στα περισσότερα είδη καιρού καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Βεβαιωθείτε ότι προστατεύετε το δέρμα σας με μια αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας (SPF) 30 ή ανώτερο.

Η καινοτόμος και πατεναρισμένη κρέμα Sun Screen Velvet Face Cream SPF 50+  διαθέτει επαναστατική διάφανη υφή και προσδίδει ματ όψη αποτελώντας την ιδανική βάση για μακιγιάζ. Οι περισσότεροι ειδικοί συστήνουν τη χρήση αντηλιακού ακόμα και υπό συννεφιά.

Η προστασία του σώματός σας όταν εκτίθεται – στη στεριά ή στη θάλασσα – είναι ζωτικής σημασίας. Είναι απαραίτητο ένα εξειδικευμένο αντηλιακό σώματος. Η σειρά μας με τα αντηλιακά σώματος είναι απολύτως αδιάβροχη και εφαρμόζεται εύκολα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια.

Όταν φεύγει ο ήλιος

Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας· ό,τι και να είναι δεν υπάρχει λόγος να σταματήσετε να προστατεύετε το δέρμα σας ακόμα και όταν φεύγει ο ήλιος. Η ενυδάτωση του δέρματος είναι εξαιρετικά σημαντική, ιδιαίτερα κατά τη ζέστη του καλοκαιριού.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

τι να μην ξεχναμε στην παραλία
Τα Απαραίτητα για την Τσάντα Θαλάσσης

Διαθέτουμε μια σειρά από προϊόντα για μετά τον ήλιο για κάθε ηλικία, από βρεφικό ενυδατικό γαλάκτωμα Baby Hydra Milk  ως ενυδατικό αφρό After Sun Mousse για μετά την έκθεση στον ήλιο οποίος καταπραΰνει τους ερεθισμούς και ανακουφίζει το δέρμα ή και αντιγηραντική κρέμα σώματος Anti-ageing Body Cream  με εκχύλισμα curcuma longa που έχει 5 με 8 φορές περισσότερη αντιοξειδωτική δράση σε σύγκριση με τη Βιταμίνη Ε, για να διατηρήσει την υγρασία και την υγιή όψη του δέρματός σας.

Ενυδάτωση σε βάθος

Για επιπλέον προστασία όταν φεύγει ο ήλιος, το καταπραϋντικό νερό Anti Thermal Water Mist αποτελεί ιδιαίτερα καλή προστασία ενάντια στους ερεθισμούς, προσφέροντας την πολυπόθητη ενυδάτωση. Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη συμβουλή για όσους έχουν ξηρό δέρμα από τη φύση τους, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η Frezyderm διαθέτει μια ολόκληρη σειρά από προϊόντα ηλιοπροστασίας  ώστε να απολαμβάνετε τον ήλιο ολόκληρο τον χρόνο.