woman smelling sunflower

3 Tips για Ξέγνοιαστη Βόλτα την Άνοιξη

Ποιος είπε ότι το βελούδο ανήκει μόνο στις τάσεις του χειμώνα; Θα «φορεθεί» και την άνοιξη και μάλιστα στην πιο ανάλαφρη εκδοχή του. Ακολουθήστε τις 3 παρακάτω «βελούδινες» συνήθειες και χαρείτε τις πιο ανέμελες ανοιξιάτικες βόλτες σας κάτω απ’ τον ήλιο.

 

  • «Βελούδινο» βάδισμα

Άγχος, τρέξιμο, ευθύνες… όσα σας «κυνηγούσαν» τον χειμώνα, σας έκαναν να επιταχύνετε το βήμα σας, για να τα προλάβετε όλα μέσα στην εβδομάδα. Όμως   την άνοιξη που όλα κυλούν πιο αργά και ήρεμα, σας αξίζει να ελαφρύνετε λιγάκι όχι μόνο την ψυχολογία αλλά και τη σωματική σας υπερένταση -ειδικά στις βόλτες του σαββατοκύριακου. Γι’ αυτό, ξεχάστε το βάδισμα-τρέξιμο και ακολουθήστε πιο βελούδινες κινήσεις. Περπατήστε αργά και απολαυστικά, παρατηρώντας όλα όσα έχει να προσφέρει απλόχερα η ανανεωμένη φύση: ακούστε τους ζωηρούς ήχους της, μυρίστε τα υπέροχα αρώματα των λουλουδιών, παρατηρήστε τους υπόλοιπους  περαστικούς και νιώστε την αύρα τους, αφήστε τα ανοιξιάτικα vibes να σας παρασύρουν στους νωχελικούς ρυθμούς τους και μόνο κερδισμένες θα βγείτε.

 

  • Βελούδινο άρωμα

Για να δώσετε μία ανάλαφρη νότα στην ανοιξιάτικη βόλτα σας, επιλέξτε μία… ανάλαφρη νότα. Συγκεκριμένα, επιλέξτε να φορέσετε ένα διακριτικό, βελούδινο άρωμα που δεν δημιουργεί δυσάρεστη αίσθηση στον περίγυρο (ειδικά σε όσους έχουν αλλεργία στα έντονα αρώματα) και δεν σας φέρνει σε δύσκολη θέση στις συναναστροφές σας, ειδικά την άνοιξη που η αύξηση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με τα βαριά αρώματα δημιουργεί μια άβολη, αποπνικτική ατμόσφαιρα. Αφήστε λοιπόν στην άκρη για λίγους μήνες το αγαπημένο, μεθυστικό, χειμερινό σας άρωμα (έστω και αν είναι το σήμα-κατατεθέν σας) και ξεχυθείτε στην άνοιξη φρέσκες και μοσχομυρωδάτες ψηφίζοντας δροσερές, φρουτώδεις νότες (με έμφαση στα εσπεριδοειδή), ελαφριές συνθέσεις λουλουδιών, αρώματα πούδρας που αποπνέουν καθαριότητα και αέρινες μυρωδιές θαλασσινής αύρας.

 

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman's tanned body
Αυτομαύρισμα: Μυστικά & Tips για να πετύχει
  • Βελούδινη αντηλιακή προστασία

Πόσο πολύ σας έλειψε τον χειμώνα το χάδι του ανοιξιάτικου ήλιου! Ευτυχώς, τώρα θα το χαρείτε με το παραπάνω. Εννοείται βέβαια με αντηλιακή προστασία γιατί ο ήλιος δεν αστειεύεται ούτε όταν ρίχνει τις πιο «φιλικές» αχτίδες του. Όμως παράλληλα με την αποτελεσματική ηλιοπροστασία, θέλετε να είστε ξέγνοιαστες και με την υφή του αντηλιακού σας. Χρειάζεστε μία ελαφριά μη λιπαρή σύνθεση που αφήνει το δέρμα να αναπνέει, απλώνεται εύκολα και γίνεται η τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας. Το αντηλιακό προσώπου Sun Screen Velvet Face SPF 50+ ή Sun Screen Velvet Face SPF 30  με επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology, αφήνει αυτήν ακριβώς την ασύγκριτα βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Έχει διάφανη, μη λιπαρή σύνθεση, άρα δεν αφήνει λευκή χροιά, απορροφά τη λιπαρότητα και το σμήγμα και δεν φράζει τους πόρους, καθώς είναι μη φαγεσωρογόνο. Για εσάς, από την άλλη, που προτιμάτε να συνοδεύσετε τη βελούδινη αίσθηση με ελαφριά χρωματική κάλυψη, υπάρχει και πάλι η ιδανική ανοιξιάτικη συνήθεια: είναι το έγχρωμο αντηλιακό προσώπου Sun Screen Color Velvet Face με SPF 50+ ή 30, που εξασφαλίζει υψηλή προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Καλύπτει αποτελεσματικά δυσχρωμίες και ατέλειες και το χρώμα του παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Διαθέτει επίσης μη φαγεσωρογόνο σύνθεση, για να μην ανησυχείτε ούτε για τους φραγμένους πόρους.

 

Βάλτε στη ζωή σας τις βελούδινες συνήθειες που θα ελαφρύνουν την καθημερινότητά σας τη νέα σεζόν και θυμηθείτε πως η ανεμελιά, αν δεν την κάνουμε πράξη, είναι απλώς μία λέξη.